BerGEMBIRAlah wahai insan kesayanganku....

Blog ini mama dedikasikan untuk semua anak2 mama..ketika blog ini mula dibuka (13/4/2011), mama sedang memiliki 2 cahayamata yang cukup COMEL dihati mama dan papa..Amal Musyreef dan Amal Reefqy.."sayang mama, ini blog untuk sayang berdua dan Insya-Allah bakal adik2 sayang..tiada kata dan perlakuan yang mama mampu samakan demi menggambarkan sayangnya mama terhadap kalian..HANYA ALLAH YANG MAHA MENGETAHUI.."

Sunday, November 17, 2013

Bercanda di Pantai Irama!

Dah lama tak bermandi-manda di tepian pantai..
Lagipun mama tak berapa suka mandi2 kt pantai sbb terlalu open, berpasir dan sunburn (artis la katakan)...
Kalau kami ke pantai utk jln2 utk mkn2..

Tapi weekend baru ni..kwn papa buat bbq kat Pantai Irama.. segalanya berubah..haahaaa..

Dulu Uyeeh cukup takut nk mandi laut atau kolam.. dan sekarang ni pun mcm tak berapa berani nk try.. Iqy mmg marvellous..dia yg excited nk nak mandi kat pantai... Uyeeh pulak bila tgk adik dah turun...dia pun apalagi .....
Mama tak mandi..papa pun tak..cuma jaga diorg je..
Princess dah mcm nak sgt turun..ermmm berani sungguh.. haha..papa just celup2 kaki dia je..itu pun dah excited lebih..






Punya la excited.. siap janji dah ngan sepupu diorg utk gi pantai sekali lg time cuti sekolah ni..
Happy sgt bila tgk diorang happy..

1 comment:

  1. wah seronoknya mandi manda...skrg kat sini musim hujan mmg tak leh la nak bawa anak piknik...was here ptg sabtu yg dingin...

    ReplyDelete